Onderhoud en herstelling
van je leasing auto of bestelwagen

Het onderhoud en de herstelling van je leasewagen zit in je contract

Als je bij All Car Lease je auto of bestelwagen least, is in je contract ook altijd het onderhoud en de herstelling van je leasing auto inbegrepen. Heeft je lease auto een onderhoud nodig? Moet je lease bestelwagen hersteld worden? Geen probleem. Je brengt je leasewagen binnen bij de dichtstbijzijnde merkgarage en laat de auto herstellen of onderhouden. Je hoeft geen euro te betalen. Wij regelen alles.

Laat je lease auto tijdig onderhouden

In je leasecontract is het onderhoud van je auto of bestelwagen inbegrepen. Het is dan ook belangrijk dat je dat onderhoud binnen de voorziene periode of na het voorziene aantal km laat uitvoeren. Zo blijft je lease auto perfect functioneren. Over de kost hoef je niet in te zitten: die is inbegrepen in je leasebedrag. Laat je je auto niet tijdig onderhouden, dan zijn wij verplicht de kosten die daaruit voortvloeien op jou te verhalen. Vermijd dat en laat je lease auto tijdig checken en onderhouden.

Je leasingauto laten herstellen? Zo simpel!

Een technisch mankement of een ongeluk met je auto? Meld dat zeker aan onze medewerkers. Dan laat je gewoon je auto herstellen bij een officiële dealer. De garage neemt dan contact met ons op en na onze goedkeuring wordt je auto hersteld of onderhouden. En ook wij betalen de factuur van dat onderhoud of die herstelling.

Bandenwissel ook inbegrepen in je leasingcontract

Zijn je banden aan vervanging toe? Ook de bandenwissel is in je leasingcontract inbegrepen. Je versleten banden laat je makkelijk en snel vervangen in een door ons erkende bandencentrale.

Panne? Kapotte ruit? Neem contact op met onze medewerkers

Panne? Een barst in je ruit? Neem dan contact op tijdens onze openingsuren met één van onze medewerkers. Zij helpen je graag verder. Buiten onze openingsuren neem je contact op met onze autopechverhelping. Het telefoonnummer kan je terugvinden bij de boorddocumenten van je leasewagen.

Een voorstel op maat voor jouw leaseauto of leasebestelwagen?
Bel ons op +32 3 641 96 11 of