All Car Lease: familiaal leasingbedrijf sinds 1972

Familiaal leasingbedrijf

All Car Lease is een familiebedrijf en is samen met zusterbedrijf All Car Rent al sinds 1972 je vertrouwde partner voor leasing en renting – op korte en lange termijn – van  je auto, bestelwagen, verhuiswagen, minibus of koelwagen. Annemie Van Elsacker is de tweede generatie in dit familiale leasingbedrijf. Zij runt vandaag de zaak met dezelfde passie als haar vader destijds.

Gedreven team

Ons gedreven team staat altijd klaar om jou te helpen. We helpen je met plezier om een geschikte leasing auto of bestelwagen voor je bedrijf uit te zoeken. Een vraag? Een panne? Een bandenwissel? Een technische controle? Met al je praktische vragen kan je bij ons terecht.

Oog voor de noden van  kleine en middelgrote ondernemingen

Als je bij ons je wagen(s) least, kom je terecht bij een klein, familiaal leasingbedrijf. Omdat wij zelf een familiebedrijf zijn, weten wij heel goed waar de noden van jou en je bedrijf liggen. Onze service, daar maken we het verschil mee. Wij zijn zelf ‘kleine zelfstandigen’ en weten heel goed wat kmo’s nodig hebben. We groeien graag mee met de grootte van onze klanten.

Ontdek hier al onze troeven.

Een voorstel op maat voor jouw leasing auto of bestelwagen?
Bel ons op +32 3 641 96 11 of