Voordelen leasing bij All Car Lease op een rijtje

Operationele leasing van je auto of bestelwagen? Een prima idee!

Operationele leasing van je bedrijfsauto of bestelwagen? Goed idee, want operationele leasing biedt je heel wat voordelen. En zeker als je besluit je auto, camionette of volledig wagenpark bij All Car Lease te leasen!

Wat is operationele leasing?

Bij operationele leasing kopen wij – de leasinggever – je auto of bestelwagen aan. Boekhoudkundig is je voertuig op ons bedrijf geboekt. Jij – als leasingnemer – huurt de wagen of camionette in feite van ons op lange termijn. Zo hoef je zelf niet te investeren in je wagenpark. En vallen je geleasede voertuigen niet onder je bedrijfsactiva. Het voertuig wordt volledig op onze balans afgeschreven en komt niet op jouw balans terecht. Zo heeft operationele lease geen impact op de schuldgraad van je onderneming.  Kom hier nog meer te weten over de fiscale voordelen van operationele leasing.

Je hoeft geen investering te doen

Als je voor operationele leasing bij All Car Lease kiest, hoef je geen investering(en) te doen. Wij financieren jouw autopark volledig. Je sluit een leasecontract met ons af voor een bepaalde periode en voor een vooraf afgesproken aantal kilometers per jaar. Je hebt geen aankoopverplichting nadat het contract afgelopen is.

Jij loopt geen risico’s

Wij nemen zowel de economische als technische risico’s volledig op ons. Gaat je auto stuk? Dan betalen wij de kosten van de herstelling. Heb je een ongeval met je camionette? All Car Lease zorgt ervoor dat je bestelwagen snel hersteld wordt. Intussen stellen wij een vervangbestelwagen uit onze korte-termijn-vloot ter beschikking.

Je weet perfect wat je wagenpark kost

In het contract wordt een aantal km vastgelegd. Blijkt na een tijd dat je meer of minder km rijdt dan voorzien in dat contract? Dan passen wij dat zonder kosten aan. Omdat je maandelijks een bepaald bedrag betaalt, weet je perfect wat je wagenpark kost aan je onderneming.

Je hoeft de auto achteraf niet aan te kopen

Het risico van de restwaarde ligt uiteraard ook volledig bij ons. Je bent niet verplicht de auto na afloop van het contract aan te kopen.

Je betaalt enkel btw op de afschrijving

Wij zorgen voor de volledige voorfinanciering van de btw van je wagen of bestelwagen. Je hoeft enkele btw te betalen op de afschrijving. En je recupereert een deel van de btw op die maandelijkse aflossingen. Fiscaal is het ook makkelijker om de kosten in te brengen.

Je least zonder zorgen bij All Car Lease

Het grote voordeel van operationele leasing bij All Car Lease is de zorgeloosheid die je ervoor in de plaats krijgt. Je hoeft niet te investeren in je wagenpark en onze all-round-service voor je wagen is inbegrepen in je vast maandelijks bedrag:

  • de volledige huur van de wagen of camionette
  • de verzekering
  • de verkeersbelasting
  • het onderhoud van je wagen of bestelwagen
  • de banden en eventueel ook de wintervanden (als dat zo voorzien is in je contract)
  • vervangwagen bij pech of ongeval
  • aanloopwagen als dat nodig zou zijn in afwachting van je definitieve auto: die wordt aan dezelfde maandprijs gefactureerd als het voertuig in bestelling
  • pechverhelping

Jij en je mensen rijden zorgeloos rond

Wij nemen dus het volledige praktische en administratieve beheer van je wagenpark op ons. Het enige wat jij hoeft te doen is maandelijks het vaste overeengekomen bedrag af te lossen. Intussen rijden jij en je werknemers zorgeloos rond. En kan jij je focussen op wat echt belangrijk is: het management van je bedrijf!

Operationele leasing bij All Car Lease: voor zelfstandigen en bedrijven

Belangrijk om weten: wij bieden operationele renting enkel aan zelfstandigen en bedrijven aan. Voor particulieren bieden wij kortetermijnverhuur aan. Als zelfstandige of vennootschap verwachten we dat je minstens 3 jaar actief bent en dat je bedrijf gevestigd is in Antwerpen, de regio rond Antwerpen of de Kempen. Voldoe je niet aan deze voorwaarden? Dan maken wij graag een ander voorstel met ons zusterbedrijf All Car Rent.

Je auto of bestelwagen leasen bij All Car Lease?
Wij helpen je verder met een voorstel op maat
Bel ons op +32 3 641 96 11 of