Hoe onderscheiden we ons?

Onze persoonlijke service

All Car Lease is een kleine leasingmaatschappij, een familiebedrijf met heel wat troeven. Dé voornaamste: onze persoonlijke service. Bij ons ben je niet de zoveelste klant, het zoveelste nummer, maar een partner die we altijd professioneel en deskundig helpen.

Leasing en renting voor elk budget

Bij ons kan je een auto, een bestelwagen, koelwagen, minibus,… leasen volledig afgestemd op jouw maandelijks budget. Samen zoeken we met jou de geschikte leasingauto, leasingcamionette… Wij hanteren marktconforme, correcte prijzen. En omdat wij goede relaties onderhouden met onze autoleveranciers, krijgen wij vaak nog extra kortingen. En daar haal jij als onze klant mee je voordeel uit!

Je hoeft je niet meer te bekommeren om je wagenpark

Met onze leasing hoef je zelf niet meer om te kijken naar je wagenpark. Wij regelen alle administratieve en praktische formaliteiten. Jij hoeft je enkel nog te concentreren op jouw bedrijfsvoering. Wij doen de rest!

Onafhankelijke leasingmaatschappij

Wij zijn een onafhankelijke leasingmaatschappij. We zijn dus niet afhankelijk van derden, banken, verzekeringsmaatschappijen, automerken, invoerders of welke partijen dan ook. En dat maakt dat wij jou heel flexibel kunnen verder helpen voor een correcte prijs, afgestemd op jouw budget.

Voor leasing én kortetermijnverhuur

All Car Lease biedt persoonlijke oplossingen aan voor langetermijnverhuur. Heb je een wagen nodig voor een korte periode? Ook dan helpen we je verder. Ons zusterbedrijf All Car Rent heeft een ruim assortiment wagens, camionettes, verhuiswagens, koelwagens en minibussen voor huur op korte termijn.

Vervangwagen of aanloopwagen nodig?

Nog aan het wachten op je leasingauto of bestelwagen? Wij bieden je – superhandig toch – een aanloopwagen aan voor hetzelfde vaste maandelijkse bedrag als je leasewagen. Ook als je een ongeval hebt of autopech, staat er een vervangwagen voor je klaar.

All Car Lease is makkelijk bereikbaar

Onze vestiging ligt vlakbij de afrit Deurne aan de Antwerpse ring. En ook met het openbaar vervoer (trams 2, 3 en 6) zijn we makkelijk te bereiken.

Een voorstel op maat voor jouw leasing auto of bestelwagen?
Bel ons op +32 3 641 96 11 of